Cebiche de camarón (Llagostins marinats) - Equador
- Programa: Karakia
- Cuina: Cecilia Peñaherrera, Girona
INGREDIENTS
- 1 kg de camarones (o llagostins)
- 2 llimones
- 2 taronges
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- quetxup
- julivert
- pebre negre
PREPARACIÓ
Espremeu les taronges i les llimones.
Peleu els camarones (que podeu substituir per llagostins o gambes) i deixeu-los marinar en un bol amb el suc que teniu reservat; els camarones us han de quedar gairebé coberts de suc.
Trinxeu unes quantes fulles de julivert i afegiu-les als camarones, juntament amb un tomàquet madur tallat ben petit i un raig de quetxup.
Peleu i talleu una ceba grossa a rodanxes molt fines i escampeu-les per sobre dels camarones. Condimenteu-ho amb una mica de pebre negre i remeneu-ho perquè quedi tot ben barrejat i deixeu-ho refredar a la nevera, tapat amb paper film perquè no es ressequi, fins a l'hora de portar a taula.
L'ideal és que el cebiche es deixi marinar d'un dia per l'altre.
Peleu els camarones (que podeu substituir per llagostins o gambes) i deixeu-los marinar en un bol amb el suc que teniu reservat; els camarones us han de quedar gairebé coberts de suc.
Trinxeu unes quantes fulles de julivert i afegiu-les als camarones, juntament amb un tomàquet madur tallat ben petit i un raig de quetxup.
Peleu i talleu una ceba grossa a rodanxes molt fines i escampeu-les per sobre dels camarones. Condimenteu-ho amb una mica de pebre negre i remeneu-ho perquè quedi tot ben barrejat i deixeu-ho refredar a la nevera, tapat amb paper film perquè no es ressequi, fins a l'hora de portar a taula.
L'ideal és que el cebiche es deixi marinar d'un dia per l'altre.