Caviar d'albergínies
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Angie Ciurezu
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Taula, Barcelona
INGREDIENTS
- 2 albergínies
- 1 ceba
- 1 got d'oli d'oliva
- sal Per acompanyar:
- enciam
- tomàquet
- pa torrat
PREPARACIÓ
En primer lloc, escaliveu les albergínies al forn durant 1/2 hora o 3/4 d'hora.
Un cop cuites, peleu-les i deixeu-les refredar en una escorredora. Després piqueu les albergínies a poc a poc, amb suavitat. Han de quedar a trossets ben petits. Tot seguit, poseu-les en un bol juntament amb la ceba (ratllada ben fina) i amb sal. Remeneu-ho bé i afegiu-hi l'oli a poc a poc. Munteu el caviar com si fos una maionesa. Finalment, serviu el caviar al damunt de dues rodanxes de tomàquet. Acompanyeu-ho amb enciam i amb pa de motlle torrat.
Un cop cuites, peleu-les i deixeu-les refredar en una escorredora. Després piqueu les albergínies a poc a poc, amb suavitat. Han de quedar a trossets ben petits. Tot seguit, poseu-les en un bol juntament amb la ceba (ratllada ben fina) i amb sal. Remeneu-ho bé i afegiu-hi l'oli a poc a poc. Munteu el caviar com si fos una maionesa. Finalment, serviu el caviar al damunt de dues rodanxes de tomàquet. Acompanyeu-ho amb enciam i amb pa de motlle torrat.