Caviar d'albergínies

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Angie Ciurezu
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Taula, Barcelona

INGREDIENTS

  • 2 albergínies
  • 1 ceba
  • 1 got d'oli d'oliva
  • sal Per acompanyar:
  • enciam
  • tomàquet
  • pa torrat

PREPARACIÓ

En primer lloc, escaliveu les albergínies al forn durant 1/2 hora o 3/4 d'hora.
Un cop cuites, peleu-les i deixeu-les refredar en una escorredora. Després piqueu les albergínies a poc a poc, amb suavitat. Han de quedar a trossets ben petits. Tot seguit, poseu-les en un bol juntament amb la ceba (ratllada ben fina) i amb sal. Remeneu-ho bé i afegiu-hi l'oli a poc a poc. Munteu el caviar com si fos una maionesa. Finalment, serviu el caviar al damunt de dues rodanxes de tomàquet. Acompanyeu-ho amb enciam i amb pa de motlle torrat.