"Catxuflillo" de salsitxes, sèpia i musclos
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Toni Saez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Molí del Mig, Torroella de Montgrí
INGREDIENTS
- 16 salsitxes
- 1,200 kg de musclos de roca
- 1 sèpia grossa
- 1 pop mitjà
- 1/2 kg de siurenys
- 1/2 kg de rossinyols
- 2 cebes
- 2 tomàquets
- brou de cranc
- oli d'oliva
- Per a la picada
- julivert
- safrà
- all
PREPARACIÓ
Per fer la picada, poseu en un morter els grans d'all, el julivert i el safrà i tritureu-ho bé.
Tot seguit, en una cassola amb oli abundant sofregiu el tomàquet, pelat i tallat a trossos, i la ceba picada durant unes 3 hores. A continuació, poseu-hi les salsitxes i els rossinyols. Quan ja estiguin daurats, afegiu-hi la sèpia i el pop i deixeu-ho coure 20 minuts més. Seguidament, aboqueu-hi el brou de cranc i els siurenys escaldats i deixeu-ho coure. Quan faltin 3 minuts per retirar-ho del foc afegiu-hi els musclos i la picada i remeneu-ho tot bé.
I ja per acabar, emplateu el "catxuflillo" en un plat fons.
Tot seguit, en una cassola amb oli abundant sofregiu el tomàquet, pelat i tallat a trossos, i la ceba picada durant unes 3 hores. A continuació, poseu-hi les salsitxes i els rossinyols. Quan ja estiguin daurats, afegiu-hi la sèpia i el pop i deixeu-ho coure 20 minuts més. Seguidament, aboqueu-hi el brou de cranc i els siurenys escaldats i deixeu-ho coure. Quan faltin 3 minuts per retirar-ho del foc afegiu-hi els musclos i la picada i remeneu-ho tot bé.
I ja per acabar, emplateu el "catxuflillo" en un plat fons.