Cassoleta de verdures

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pau Barba
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Casa Marquès, Camprodon

INGREDIENTS

  • 2 cebes tendres
  • 40 g de pèsols
  • 1/2 carbassó
  • 1/4 de coliflor
  • 1/4 de bròquil verd
  • 1/2 manat d'espàrrecs
  • 8 pastanagues baby
  • 4 alls tendres
  • 8 naps mini
  • 4 "pâtissons"
  • 4 cols de brusseles
  • 40 g de favetes
  • 100 g de mongeta tendra
  • 1 manat de bleda vermella
  • 1 nou de mantega
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb aigua bullint i sal escaldeu les verdures, d'una en una, durant uns segons i després refredeu-les en un bol amb aigua i gel.
Tot seguit, talleu les verdures a trossets, poseu-les en un cassó juntament amb una mica d'aigua de la seva cocció i sal i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts. Després, afegiu-hi una mica de mantega, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure un minut més.

I ja per acabar, emplateu les verdures.
Anar al contingut