Cassoleta de llobregant amb mongetes del ganxet
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Gascons
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Els Tinars
INGREDIENTS
- 4 llobregants
- 1/2 kg de mongetes del ganxet
- 200 g de rossinyols
- 200 g de papada de porc
- oli i sal Per al brou:
- escórpora, bruixa, molla
- una bresa de verdures
- 1 got de vi blanc
- 1 copa de brandi
- Per a la picada:
- 2 nyores
- uns brins de safrà
- julivert
- ametlles torrades
- el corall del llobregant
PREPARACIÓ
Per començar, prepareu el sofregit amb pa, alls, ametlles torrades i nyores.
Un cop estigui ben daurat, passeu-ho pel morter. A continuació, salteu el llobregant amb una mica d'oli en una paella. Quan el llobregant estigui daurat, passeu el cap del llobregant a una cassola, i afegiu-hi la picada i el brou de peix que prèviament heu preparat. Deixeu-ho coure durant 10 minuts. Seguidament afegiu-hi les mongetes, que prèviament haureu cuit, i les pinses del llobregant. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure 10 minuts més. Mentrestant, salteu la papada, que prèviament haureu confitat amb brou de verdures. Després saleu els rossinyols i salteu-los. Finalment, afegiu a la cassola les rondanxes i el corall del llobregant i els rossinyols. Deixeu-ho coure dos minuts més i ja podreu emplatar-ho. I ja per acabar, incorporeu-hi la papada.
Un cop estigui ben daurat, passeu-ho pel morter. A continuació, salteu el llobregant amb una mica d'oli en una paella. Quan el llobregant estigui daurat, passeu el cap del llobregant a una cassola, i afegiu-hi la picada i el brou de peix que prèviament heu preparat. Deixeu-ho coure durant 10 minuts. Seguidament afegiu-hi les mongetes, que prèviament haureu cuit, i les pinses del llobregant. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure 10 minuts més. Mentrestant, salteu la papada, que prèviament haureu confitat amb brou de verdures. Després saleu els rossinyols i salteu-los. Finalment, afegiu a la cassola les rondanxes i el corall del llobregant i els rossinyols. Deixeu-ho coure dos minuts més i ja podreu emplatar-ho. I ja per acabar, incorporeu-hi la papada.