Cassoleta de llobregant amb mongetes del ganxet

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Gascons
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Els Tinars

INGREDIENTS

  • 4 llobregants
  • 1/2 kg de mongetes del ganxet
  • 200 g de rossinyols
  • 200 g de papada de porc
  • oli i sal Per al brou:
  • escórpora, bruixa, molla
  • una bresa de verdures
  • 1 got de vi blanc
  • 1 copa de brandi
  • Per a la picada:
  • 2 nyores
  • uns brins de safrà
  • julivert
  • ametlles torrades
  • el corall del llobregant

PREPARACIÓ

Per començar, prepareu el sofregit amb pa, alls, ametlles torrades i nyores.
Un cop estigui ben daurat, passeu-ho pel morter. A continuació, salteu el llobregant amb una mica d'oli en una paella. Quan el llobregant estigui daurat, passeu el cap del llobregant a una cassola, i afegiu-hi la picada i el brou de peix que prèviament heu preparat. Deixeu-ho coure durant 10 minuts. Seguidament afegiu-hi les mongetes, que prèviament haureu cuit, i les pinses del llobregant. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure 10 minuts més. Mentrestant, salteu la papada, que prèviament haureu confitat amb brou de verdures. Després saleu els rossinyols i salteu-los. Finalment, afegiu a la cassola les rondanxes i el corall del llobregant i els rossinyols. Deixeu-ho coure dos minuts més i ja podreu emplatar-ho. I ja per acabar, incorporeu-hi la papada.
Anar al contingut