Cassoleta de llimona i fruita de temporada

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a la crema de llimona:
  • 200 ml de suc de llimona
  • 4 ous
  • 200 g de sucre
  • 200 g de mantega
  • 2 fulls de gelatina
  • pasta brisa
  • fruita vermella de temporada:
  • maduixes, maduixots, gerds...
  • poma
  • mango
  • pera
  • merenga seca

PREPARACIÓ

1. Espolsem una mica de farina i hi posem a sobre la pasta brisa. Al damunt, el paper d'estrassa, i l'anem amassant.

2. Mentrestant, posem en un bol al bany maria el suc de llimona i el sucre, i ho barregem tot.

3. Hi afegim els ous. Després hi posem la mantega, i ho anem remenant fins que comenci a espessir.

4. Posem la massa als motlles i cap al congelador! Un cop fora, els anem donant forma de cassola.

5. Mentrestant posem la gelatina en aigua gelada i, dins, la crema de llimona. Ho remenem, ho posem en un bol i cap a la nevera. Alhora, posem els motlles al forn durant uns vuit minuts.

6. Enretirem la cassoleta del forn i traiem la crema de la nevera.

7. Amb un cullerot, posem la crema a la cassoleta, i 10 minuts més de nevera.

8. Mentrestant tallem grills de mango, de poma i de tota la fruita vermella. Traiem la cassoleta de la nevera i la decorem amb tota la fruita. Per acabar hi afegim palets de merenga seca.