Cassolada d'arròs amb tords

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Fonda Alcalà

INGREDIENTS

  • 4 tords
  • 250 g de costella de porc
  • 200 g d'arròs
  • 1 ceba
  • 4 alls
  • 2 patates
  • 350 g de bròquil
  • 1 l d'aigua
  • sal i pebre
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

En primer lloc, sofregiu lleugerament els tords i la costella de porc en una cassola de fang.
A continuació, poseu-hi a daurar la ceba picada, i posteriorment, els alls trinxats. Deixeu-ho sofregir tot plegat durant uns 15 minuts i després afegiu-hi les patates tallades a daus i l'arròs, que també haureu de deixar sofregir, en aquest cas, però, només durant 5 minuts. Passat aquest temps, cobriu-ho amb aigua bullent, rectifiqueu-ho de sal i pebre, tireu-hi el bròquil, feu-ho bullir uns 15 minuts més i ja ho tindreu a punt de servir.