Cassola de verdures

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Puré de verdures (nens)
  • Cassola de verdures (adults)
  • 1 gall del Penedès
  • 3 patates de Camprodon
  • 1 manat de pastanagues
  • 400 g de mongeta tendra
  • 2 cebes
  • Només per a la cassola:
  • 1 cullerada de miso
  • Només per al puré:
  • tapioca

PREPARACIÓ

1. Preparem una cassola al foc i quan sigui calenta, hi afegim un rajolí d'oli (no gaire perquè el pollastre ja deixarà anar el greix). Hi afegim els talls de pollastre i deixem que es vagi enrossint.

2. Tallem ara les verdures a trossets ben petits: una pastanaga, unes mongetes tendres i una ceba.

3. Afegim la ceba que hem tallat a la cassola on tenim el pollastre.

4. Quan la ceba estigui una mica enrossida, hi afegim els trossets de pastanaga i de mongeta tendra.

5. Ara tallem una patata i la fem molt petita per afegir-la a la cassola.

6. Posem aigua en un bol (la meitat d'un bol mitjà per a amanides) i el fiquem al microones, només per escalfar l'aigua. Un cop tinguem el pollastre i les verdures a la cassola ben enrossits, ja ho podem mullar tot.

7. Al cap de 25 minuts ja tindrem la cassola llesta. Hi afegim una miqueta de miso per acabar-la d'aromatitzar. Que vagi molt de gust!