Cassola de tofu amb verduretes
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a dues persones:
- 6 xampinyons
- 1 albergínia mitjana
- 1 gra d'all
- 1 pebrot vermell
- 2 tomàquets vermells de pera
- 150 g de tofu
- 100 ml de brou de verdures
- 1 cullerada de llavors de sèsam
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
1. Talleu els xampinyons a làmines.
2. Talleu l'albergínia a daus i saleu-los al damunt d'una reixa perquè dreni l'aigua.
3. Talleu el pebrot vermell a dauets.
4. Escalfeu una cassola amb una cullerada d'oli d'oliva. Quan sigui calent, afegiu l'all picat i les llavors de sèsam.
5. Al cap de 10 segons, afegiu-hi el tofu tallat a dauets i daureu-lo una mica.
6. Afegiu-hi el pebrot vermell.
7. Al cap d'un minut, afegiu-hi l'albergínia i els xampinyons.
8. Afegiu-hi el tomàquet sense llavors ni pell, i deixeu-ho coure a foc lent fins que el tomàquet no faci olor d'àcid.
9. Afegiu-hi el brou de verdures i coeu-ho tot fins que les verdures siguin ben cuites.
2. Talleu l'albergínia a daus i saleu-los al damunt d'una reixa perquè dreni l'aigua.
3. Talleu el pebrot vermell a dauets.
4. Escalfeu una cassola amb una cullerada d'oli d'oliva. Quan sigui calent, afegiu l'all picat i les llavors de sèsam.
5. Al cap de 10 segons, afegiu-hi el tofu tallat a dauets i daureu-lo una mica.
6. Afegiu-hi el pebrot vermell.
7. Al cap d'un minut, afegiu-hi l'albergínia i els xampinyons.
8. Afegiu-hi el tomàquet sense llavors ni pell, i deixeu-ho coure a foc lent fins que el tomàquet no faci olor d'àcid.
9. Afegiu-hi el brou de verdures i coeu-ho tot fins que les verdures siguin ben cuites.