Cassola de tofu amb verduretes

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a dues persones:
  • 6 xampinyons
  • 1 albergínia mitjana
  • 1 gra d'all
  • 1 pebrot vermell
  • 2 tomàquets vermells de pera
  • 150 g de tofu
  • 100 ml de brou de verdures
  • 1 cullerada de llavors de sèsam
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

1. Talleu els xampinyons a làmines.
2. Talleu l'albergínia a daus i saleu-los al damunt d'una reixa perquè dreni l'aigua.
3. Talleu el pebrot vermell a dauets.
4. Escalfeu una cassola amb una cullerada d'oli d'oliva. Quan sigui calent, afegiu l'all picat i les llavors de sèsam.
5. Al cap de 10 segons, afegiu-hi el tofu tallat a dauets i daureu-lo una mica.
6. Afegiu-hi el pebrot vermell.
7. Al cap d'un minut, afegiu-hi l'albergínia i els xampinyons.
8. Afegiu-hi el tomàquet sense llavors ni pell, i deixeu-ho coure a foc lent fins que el tomàquet no faci olor d'àcid.
9. Afegiu-hi el brou de verdures i coeu-ho tot fins que les verdures siguin ben cuites.