Cassola de patates i tonyina

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Sergi Blasi
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El lliure, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g de llom de tonyina
  • 100 g de ceba
  • 100 g de pebrot verd
  • 4 grans d'all
  • 1/2 l de vi blanc
  • 2 bitxos
  • 300 g de patates
  • 2 l de fumet vermell de peix
  • sal
  • pebre
  • safrà
  • oli

PREPARACIÓ

Per començar, sofregiu la ceba i el pebrot picats en una cassola amb oli.
Quan estiguin daurats, afegiu-hi l'all picat i el vi blanc, i deixeu-ho reduir. Tot seguit, incorporeu-hi una mica de bitxo picat i les patates pelades i tallades. Remeneu-ho i afegiu-hi la sal, el safrà i el fumet calent. A continuació, poseu oli en una paella i daureu-hi els daus de tonyina. Un cop estiguin cuits, incorporeu els daus de tonyina a la cassola i salpebreu-los. I ja podreu emplatar-ho.
Anar al contingut