Cassola de patates i tonyina
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Sergi Blasi
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El lliure, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g de llom de tonyina
- 100 g de ceba
- 100 g de pebrot verd
- 4 grans d'all
- 1/2 l de vi blanc
- 2 bitxos
- 300 g de patates
- 2 l de fumet vermell de peix
- sal
- pebre
- safrà
- oli
PREPARACIÓ
Per començar, sofregiu la ceba i el pebrot picats en una cassola amb oli.
Quan estiguin daurats, afegiu-hi l'all picat i el vi blanc, i deixeu-ho reduir. Tot seguit, incorporeu-hi una mica de bitxo picat i les patates pelades i tallades. Remeneu-ho i afegiu-hi la sal, el safrà i el fumet calent. A continuació, poseu oli en una paella i daureu-hi els daus de tonyina. Un cop estiguin cuits, incorporeu els daus de tonyina a la cassola i salpebreu-los. I ja podreu emplatar-ho.
Quan estiguin daurats, afegiu-hi l'all picat i el vi blanc, i deixeu-ho reduir. Tot seguit, incorporeu-hi una mica de bitxo picat i les patates pelades i tallades. Remeneu-ho i afegiu-hi la sal, el safrà i el fumet calent. A continuació, poseu oli en una paella i daureu-hi els daus de tonyina. Un cop estiguin cuits, incorporeu els daus de tonyina a la cassola i salpebreu-los. I ja podreu emplatar-ho.