Cassola de mongetes del ganxet amb verdures d'hivern

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Víctor Quintillà
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Lluerna, Santa Coloma de Gramenet
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les mongetes són riques amb fibra que estimulen el trànsit intestinal.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 250 g de mongetes del ganxet cuites
  • 150 g de brou d'au
  • 100 g miniverdures variades
  • 20 g coliflor
  • 20 g carbassa
  • 20 g d'espinacs
  • cibulet
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb aigua bullint escaldeu les miniverdures, ja pelades, durant 10 segons i refredeu-les en un bol amb aigua i gel. Seguidament, al mateix cassó escaldeu la coliflor tallada a trossets durant uns minuts i refredeu-la en un cassó amb aigua i gel. A continuació, poseu la carbassa tallada a daus al mateix cassó i deixeu-la coure durant 10 minuts.

Tot seguit, talleu les miniverdures a trossos i salteu-les en una paella amb una mica d'oli durant un parell de minuts juntament amb la carbasssa i la coliflor. Després, afegiu-hi les mongetes del ganxet i el brou i deixeu-ho coure tot junt durant uns minuts. Finalment, poseu-hi el cibulet picat i les fulles d'espinacs, remeneu-ho bé i retireu-ho del foc.

I ja per acabar, emplateu les mongetes amb les verdures.
Anar al contingut