Cassola de molls i verdures escabetxades
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Joli
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casa Fernández, Barcelona
INGREDIENTS
- 8 molls mitjans
- 1/2 l d'oli d'oliva
- 1 got de vinagre de Mòdena
- 8 pastanagues petites
- 4 carbassons petits
- flors de carbassó
- 50 g de coliflor
- 50 g de bròquil
- 4 espàrrecs
- 100 g de faves
- 4 alls tendres
- carxofes
- sal Maldon
PREPARACIÓ
Per començar, poseu una mica d'oli en una cassola i afegiu-hi els caps i les espines dels molls. Mentrestant, poseu aigua a dues cassoles.
Quan l'aigua bulli afegiu-hi sal. En una cassola poseu-hi la coliflor i el bròquil; i a l'altra poseu-hi els pèsols i les faves. Tot seguit incorporeu les pastanagues petites a la cassola on hi ha el bròquil i la coliflor. Quan les verdures estiguin cuites, refredeu-les amb aigua i gel per mantenir-les al punt de cocció. Quan els caps i les espines dels molls estiguin rossos, coleu-los mirant que l'oli vagi a parar a una altra paella. Aleshores afegiu-hi una mica més d'oli, incorporeu-hi totes les verdures i deixeu-les coure 20 minuts. Mentre es couen les verdures, daureu els molls per la banda de la pell en una paella amb oli i afegiu-hi sal. Després incorporeu-los a la cassola amb les verdures i deixeu-ho coure 5 minuts més. I ja per acabar, emplateu els molls i les verdures i afegiu-hi una mica de puré de mango i una mica de reducció de vinagre. Finalment decoreu el plat amb herbes fresques.
Quan l'aigua bulli afegiu-hi sal. En una cassola poseu-hi la coliflor i el bròquil; i a l'altra poseu-hi els pèsols i les faves. Tot seguit incorporeu les pastanagues petites a la cassola on hi ha el bròquil i la coliflor. Quan les verdures estiguin cuites, refredeu-les amb aigua i gel per mantenir-les al punt de cocció. Quan els caps i les espines dels molls estiguin rossos, coleu-los mirant que l'oli vagi a parar a una altra paella. Aleshores afegiu-hi una mica més d'oli, incorporeu-hi totes les verdures i deixeu-les coure 20 minuts. Mentre es couen les verdures, daureu els molls per la banda de la pell en una paella amb oli i afegiu-hi sal. Després incorporeu-los a la cassola amb les verdures i deixeu-ho coure 5 minuts més. I ja per acabar, emplateu els molls i les verdures i afegiu-hi una mica de puré de mango i una mica de reducció de vinagre. Finalment decoreu el plat amb herbes fresques.