Cassola de conill amb all i pebre
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Cassola de conill amb all i pebre
- (per a 2 persones)
- 1 conill
- 1 kg de cargols bullits
- pebre negre en gra
- 5 grans d'all
- 10 ametlles torrades
- 2 llesques de pa de pagès torrat
- comí
PREPARACIÓ
1.Comencem posant oli a la cassola. Salpebrem el conill i cap a la cassola per marcar-lo.
Després el retirem i el reservem.
2.Ara tallem els alls a làmines. Tallem també el fetge, i després el salpebrem.
3.Colem els cargols de l'aigua de cocció.
4.Posem el pa a la cassola i el fregim, amb més oli. A la mateixa cassola, daurem els alls i uns grans de pebre. Ara hi torrem les ametlles, i finalment hi posem el fetge perquè es dauri.
5.I a fer la picada: posem dins del vas de la batedora els alls, les ametlles, una mica del suc de coure els cargols i el fetge. Ho triturem tot junt. Hi hem afegit també una mica de pa fregit. Ara hi posem una mica de comí i ho acabem de triturar.
6.Tornem a posar el conill dins de la cassola. Hi afegim els cargols, i el suc de coure'ls. Després, la picada i ho deixem espessir.
Després el retirem i el reservem.
2.Ara tallem els alls a làmines. Tallem també el fetge, i després el salpebrem.
3.Colem els cargols de l'aigua de cocció.
4.Posem el pa a la cassola i el fregim, amb més oli. A la mateixa cassola, daurem els alls i uns grans de pebre. Ara hi torrem les ametlles, i finalment hi posem el fetge perquè es dauri.
5.I a fer la picada: posem dins del vas de la batedora els alls, les ametlles, una mica del suc de coure els cargols i el fetge. Ho triturem tot junt. Hi hem afegit també una mica de pa fregit. Ara hi posem una mica de comí i ho acabem de triturar.
6.Tornem a posar el conill dins de la cassola. Hi afegim els cargols, i el suc de coure'ls. Després, la picada i ho deixem espessir.