Cassola de conill amb all i pebre

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Cassola de conill amb all i pebre
  • (per a 2 persones)
  • 1 conill
  • 1 kg de cargols bullits
  • pebre negre en gra
  • 5 grans d'all
  • 10 ametlles torrades
  • 2 llesques de pa de pagès torrat
  • comí

PREPARACIÓ

1.Comencem posant oli a la cassola. Salpebrem el conill i cap a la cassola per marcar-lo.
Després el retirem i el reservem.

2.Ara tallem els alls a làmines. Tallem també el fetge, i després el salpebrem.

3.Colem els cargols de l'aigua de cocció.

4.Posem el pa a la cassola i el fregim, amb més oli. A la mateixa cassola, daurem els alls i uns grans de pebre. Ara hi torrem les ametlles, i finalment hi posem el fetge perquè es dauri.

5.I a fer la picada: posem dins del vas de la batedora els alls, les ametlles, una mica del suc de coure els cargols i el fetge. Ho triturem tot junt. Hi hem afegit també una mica de pa fregit. Ara hi posem una mica de comí i ho acabem de triturar.

6.Tornem a posar el conill dins de la cassola. Hi afegim els cargols, i el suc de coure'ls. Després, la picada i ho deixem espessir.