Cassola de calamars amb tripa de vedella

imatge de recurs
  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Cassola de calamars amb tripa de vedella
  • (per a 2 persones)
  • 4 calamars d'uns 100 g
  • 150 g de tripa de vedella cuita
  • pebrot vermell escalivat
  • 100 g de cigrons
  • pebre verd en conserva
  • 150 cl de cava
  • 2 cebes mitjanes

PREPARACIÓ

1.Comencem coent la ceba a la cassola a foc lent, fins que estigui confitada.

2.Mentrestant, tallem a daus la tripa i la posem a la cassola, amb una mica de sal.

3.Preparem la picada posant el pebre verd al morter, que barregem amb el cava, i ho tirem tot a la cassola. Ho remenem bé.

4.Separem la tinta dels calamars. La posem dins el morter i la desfem amb una mica d'aigua. I també cap a la cassola perquè es vagi reduint!

5.A banda, netegem el calamar i el marquem, sense sal, en una altra paella. Una mica d'oli i a dins, a foc fort.

6.Un cop marcat, el tallem en anelles i les posem dins la cassola. Hi aboquem també les potes.

7.Posem aigua a la paella on hem marcat els calamars i en recuperem la glaça, que aprofitem per donar més gust a la cassola.

8.Ara hi posem els cigrons i el pebrot escalivat, tallat petit.
Anar al contingut