Cassola de calamars amb tripa de vedella
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Cassola de calamars amb tripa de vedella
- (per a 2 persones)
- 4 calamars d'uns 100 g
- 150 g de tripa de vedella cuita
- pebrot vermell escalivat
- 100 g de cigrons
- pebre verd en conserva
- 150 cl de cava
- 2 cebes mitjanes
PREPARACIÓ
1.Comencem coent la ceba a la cassola a foc lent, fins que estigui confitada.
2.Mentrestant, tallem a daus la tripa i la posem a la cassola, amb una mica de sal.
3.Preparem la picada posant el pebre verd al morter, que barregem amb el cava, i ho tirem tot a la cassola. Ho remenem bé.
4.Separem la tinta dels calamars. La posem dins el morter i la desfem amb una mica d'aigua. I també cap a la cassola perquè es vagi reduint!
5.A banda, netegem el calamar i el marquem, sense sal, en una altra paella. Una mica d'oli i a dins, a foc fort.
6.Un cop marcat, el tallem en anelles i les posem dins la cassola. Hi aboquem també les potes.
7.Posem aigua a la paella on hem marcat els calamars i en recuperem la glaça, que aprofitem per donar més gust a la cassola.
8.Ara hi posem els cigrons i el pebrot escalivat, tallat petit.
2.Mentrestant, tallem a daus la tripa i la posem a la cassola, amb una mica de sal.
3.Preparem la picada posant el pebre verd al morter, que barregem amb el cava, i ho tirem tot a la cassola. Ho remenem bé.
4.Separem la tinta dels calamars. La posem dins el morter i la desfem amb una mica d'aigua. I també cap a la cassola perquè es vagi reduint!
5.A banda, netegem el calamar i el marquem, sense sal, en una altra paella. Una mica d'oli i a dins, a foc fort.
6.Un cop marcat, el tallem en anelles i les posem dins la cassola. Hi aboquem també les potes.
7.Posem aigua a la paella on hem marcat els calamars i en recuperem la glaça, que aprofitem per donar més gust a la cassola.
8.Ara hi posem els cigrons i el pebrot escalivat, tallat petit.