Cassola d'arròs de muntanya amb cargols
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marçal Curriu
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hostal de Sant Maurici
- Dieta: Per a esportistes
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 150 g de conill
- 150 g de pollastre
- 150 g de costella de porc
- 1/2 pebrot vermell
- 2 pebrots verds
- 1 ceba
- 4 grans d'all
- sal / pebre
- oli d'oliva
- 1,5 l de brou de pollastre
- 240 g d'arròs carnaroli
- un got petit de vi blanc
- 1 manat d'espinacs
- 300 g de cargols bovers nets
PREPARACIÓ
Per començar, en una cassola amb oli calent fregiu la carn prèviament salpebrada.
Mentrestant, netegeu i talleu els pebrots a daus petits, piqueu la ceba i lamineu els alls. Quan la carn estigui dauradeta, afegiu-hi l'all i deixeu-lo sofregir una mica. A continuació, poseu-hi la ceba i deixeu-la sofregir també una mica. Tot seguit, incorporeu-hi els pebrots, remeneu-ho bé i deixeu-ho sofregir tot junt durant una estona. Quan estigui tot ben ros, afegiu-hi el vi blanc. Quan s'hagi evaporat tot l'alcohol, poseu-hi l'arròs, remeneu-ho bé, afegiu-hi el brou, prèviament escalfat, i els cargols, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure uns 10, 12 minuts. Finalment, rectifiqueu-ho de sal, poseu els espinacs tallats a la cassola i deixeu-ho coure un parell de minuts més.
I ja per acabar, ja podeu emplatar l'arròs o servir-lo en la mateixa cassola.
Mentrestant, netegeu i talleu els pebrots a daus petits, piqueu la ceba i lamineu els alls. Quan la carn estigui dauradeta, afegiu-hi l'all i deixeu-lo sofregir una mica. A continuació, poseu-hi la ceba i deixeu-la sofregir també una mica. Tot seguit, incorporeu-hi els pebrots, remeneu-ho bé i deixeu-ho sofregir tot junt durant una estona. Quan estigui tot ben ros, afegiu-hi el vi blanc. Quan s'hagi evaporat tot l'alcohol, poseu-hi l'arròs, remeneu-ho bé, afegiu-hi el brou, prèviament escalfat, i els cargols, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure uns 10, 12 minuts. Finalment, rectifiqueu-ho de sal, poseu els espinacs tallats a la cassola i deixeu-ho coure un parell de minuts més.
I ja per acabar, ja podeu emplatar l'arròs o servir-lo en la mateixa cassola.