Cassola d'arròs de muntanya amb cargols

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marçal Curriu
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hostal de Sant Maurici

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 150 g de conill
  • 150 g de pollastre
  • 150 g de costella de porc
  • 1/2 pebrot vermell
  • 2 pebrots verds
  • 1 ceba
  • 4 grans d'all
  • sal / pebre
  • oli d'oliva
  • 1,5 l de brou de pollastre
  • 240 g d'arròs carnaroli
  • un got petit de vi blanc
  • 1 manat d'espinacs
  • 300 g de cargols bovers nets

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb oli calent fregiu la carn prèviament salpebrada.

Mentrestant, netegeu i talleu els pebrots a daus petits, piqueu la ceba i lamineu els alls. Quan la carn estigui dauradeta, afegiu-hi l'all i deixeu-lo sofregir una mica. A continuació, poseu-hi la ceba i deixeu-la sofregir també una mica. Tot seguit, incorporeu-hi els pebrots, remeneu-ho bé i deixeu-ho sofregir tot junt durant una estona. Quan estigui tot ben ros, afegiu-hi el vi blanc. Quan s'hagi evaporat tot l'alcohol, poseu-hi l'arròs, remeneu-ho bé, afegiu-hi el brou, prèviament escalfat, i els cargols, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure uns 10, 12 minuts. Finalment, rectifiqueu-ho de sal, poseu els espinacs tallats a la cassola i deixeu-ho coure un parell de minuts més.

I ja per acabar, ja podeu emplatar l'arròs o servir-lo en la mateixa cassola.