Cassola d'arròs amb curri i pollastre

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Cassola d'arròs amb curri i pollastre
  • (per a 2 persones)
  • ales i cuixes de pollastre
  • 120 g d'arròs
  • 1 cullerada de curri groc tailandès
  • 1 cullerada de concentrat de brou de gallina
  • pebre negre mòlt

PREPARACIÓ

1. Posem un cassó amb aigua a escalfar i, quan l'aigua sigui calenta, hi desfem una cullerada de concentrat de brou. Ho reservem.
2. Triem una cassola que pugui anar al forn, l'escalfem al foc i hi afegim un raig d'oli.
3. Comencem per marcar el pollastre per la banda de la pell i hi afegim una mica de pebre negre acabat de moldre i de sal.
4. Quan la pell de les ales i les cuixes del pollastre estiguin daurades, afegim a la cassola l'arròs i el curri.
5. És el moment d'abocar el brou calent a la cassola. Deixem que bulli el brou uns minuts, mentre repartim l'arròs per la cassola.
6. Ara fiquem la cassola al forn, al voltant de 15 minuts.
7. Traiem la cassola del forn i la deixem reposar uns minuts, tapada amb un drap.