Carxofes amb ous de guatlla i caviar i cloïsses amb moixama

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Estrella de plata

INGREDIENTS

  • Per a les carxofes amb ou:
  • 4 carxofes
  • 4 ous de guatlla
  • 3/4 de l d'oli de gira-sol
  • 4 culleradetes de caviar Per a les cloïsses:
  • 1/2 kg de cloïsses gallegues (16 peces aprox.)
  • 200 g de moixama (tonyina assecada a l'aire)
  • pebre negre

PREPARACIÓ

Carxofes amb ous de guatlla i caviar Primer de tot, peleu les carxofes fins que us quedeu amb el cor i tot seguit buideu-lo.
Fregiu-les amb força oli i quan les tingueu rosses tireu-hi l'ou de guatlla dins. Enforneu-ho un minuts perquè es faci l'ou i, finalment, poseu-hi el caviar damunt Cloïsses amb moixama Per començar, escaldeu les cloïsses i poseu-les amb aigua freda perquè es talli la cocció. Mentrestant talleu la moixama ben petita i aleshores obriu les cloïsses i poseu-hi la moixama pel damunt amb una mica de pebre.