Carpaccio d'orada amb vinagreta

INGREDIENTS

  • 500 g orada filetejada
  • mitja llimona
  • mitja taronja
  • cullerada petita d'olivada
  • 100 g mango
  • pebre
  • 50 g alfàbrega

PREPARACIÓ

1.-A la peixatera li hem de dir que ens obri l'orada pel mig, la desespini i li tregui els filets. Si encara queda alguna espina la podem treure amb unes pinces de les celles.

2.-Congelem l'orada dues hores i després la tallem a làmines fines com un pernil, i les posem en un plat.

3.-Barregem els ingredients (suc de llimona, suc de taronja, olivada, dauets de mango, pebre i alfàbrega) i els escampem pel damunt com una vinagreta.

4.-Perquè el carpaccio quedi molt fi, posem l'orada tallada a trossos sense pell amb una mica d'oli dins d'una bossa de plàstic transparent i l'aixafem fins que quedi ben fina.