Carpaccio de vedella amb nyoca, pernil i formatge

  • Programa: Sota terra
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • Filet de vedella net
  • Panses seques
  • Orellanes d'albercoc
  • Pinyons torrats
  • Avellanes pelades i torrades
  • Ametlles pelades i torrades
  • Julivert
  • Pernil salat tallat a làmines
  • Formatge blau
  • Sal i pebre negre
  • Oli d'oliva verge

PREPARACIÓ

1. Poliu el filet i talleu-lo a làmines fines. Poseu-les entre dos plàstics o paper i aplaneu-les amb un pot o una superfície llisa.

2. Esteneu-les en un plat.

3. Trossegeu la fruita seca i poseu-la per damunt del plat.

4. Talleu a dauets el formatge blau i repartiu-lo.

5. Piqueu el julivert i barregeu-hi l'oli, la sal i el pebre.

6. Feu una juliana de pernil i afegiu-la a l'amaniment d'abans.

7. Amaniu-ho tot plegat.