Carpaccio de pop á feira

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Alexandre Suñe
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Pla, Barcelona

INGREDIENTS

  • 2 kg de pop
  • 2 fulles de llorer
  • oli
  • 2 claus d'olor
  • patates
  • oli de gira-sol
  • pebre vermell dolç
  • cibulet

PREPARACIÓ

Per començar, bulliu en una olla amb aigua, fulles de llorer i claus d'olor, les potes del pop.
Quan estiguin bullides, deixeu-les refredar i emboliqueu-les en paper film de manera que quedi un cilindre ben premsat. Deixeu-lo refredar a la nevera durant 2 o 3 hores, i després poseu-lo al congelador. Mentrestant, fregiu unes patates en una paella amb oli. Després, deixeu-les a sobre d'un tros de paper absorvent perquè quedin ben eixutes. A continuació, talleu el pop en rodanxes ben fines. Tot seguit, col·loqueu les rodanxes de pop al fons del plat i amaniu-les amb oli, pebre vermell dolç i sal maldon. Cobriu-ho amb les patates fregides i decoreu-ho amb cibulet.
Anar al contingut