Carpaccio de llobarro amb alfàbrega

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Latorre
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Morros, Torredembarra

INGREDIENTS

  • 500 g de llobarro
  • 3 escalunyes
  • 3 tomàquets madurs
  • 1 llimona
  • oli d'oliva verge
  • vinagre de cava brut
  • alfàbrega
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ


Primer netegeu el llobarro i traieu-hi l'espina. Després poseu sal i pebre al fons d'un plat, filetegeu el llobarro a làmines fines i aneu-lo col·locant damunt del plat. Un cop cobert el fons del plat, torneu-hi a posar sal i pebre. Unteu-lo amb un pinzell amb suc de llimona. i reserveu-lo a la nevera. Mentrestant, escaldeu els tomàquets madurs, peleu-los i traieu-los-hi les llavors. Piqueu el tomàquet, l'alfàbrega i l'escalunya tot ben petit (si voleu podeu afegir-hi també all picat). Barregeu-ho tot ben barrejat i afegiu-hi oli d'oliva. A l'hora de servir-lo, pinteu el peix amb vinagre de brut nature. Després poseu-hi la vinagreta pel damunt i ja ho podeu servir.