Carpaccio de gambes

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Carpaccio de gambes
  • (per a 2 persones)
  • 300 g de cues de gamba
  • 4 caps de gamba
  • 4 xampinyons grossos
  • estragó
  • 1 culleradeta de saté
  • 1 culleradeta de vinagre de Mòdena
  • 4 culleradetes d'oli d'oliva verge
  • 50 ml d'oli d'oliva 0,4

PREPARACIÓ

1.Per fer el carpaccio de gambes, estenem paper de film a sobre del plat. Posem les cues de gambes ben repartides, i hi dobleguem el paper de film al damunt. I ja el tallem.

2.Amb un altre plat fem pressió perquè s'esclafin les gambes. I ja el tenim!

3.Ara pleguem cap endins el paper de film que sobra. I ho posem al congelador.

4.Mentrestant, fregim els caps de les gambes en una paella. Els esclafem perquè treguin el greix. Ho traiem del foc i hi tirem més oli. Així tindrem un oli aromàtic amb gust de gambes.

5.Decantem aquest oli en un bol per amanir els carpaccios.

6.Per fer la vinagreta hi posem una cullerada de vinagre de Mòdena, unes fulletes d'estragó picadetes i una espurna de saté. I ho barregem tot!