Carmanyola d'espirals.
Carmanyola de fulles cruixents.

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Carmanyola d'espirals
  • (per a 1 persona)
  • 1 llauna de sardinetes
  • 1 llauna de pop
  • 125 g de pasta (espirals)
  • 1 poma golden
  • 1 tomàquet d'amanir
  • 1 culleradeta de mostassa
  • 10 olives farcides
  • 1 ceba tendra
  • Carmanyola de fulles cruixents
  • (per a 1 persona)
  • 1 paquet d'arròs llarg
  • 1 llauna de blat de moro
  • llenties en conserva
  • 1 pit de pollastre a l'ast
  • 1 bossa d'enciams
  • 1 culleradeta de tàperes
  • vinagre
  • Carmanyola "photo finished"
  • (per a 1 persona)
  • 1 bossa de minestra de verdures
  • 1 llauna de calamars

PREPARACIÓ

Carmanyola d'espirals
1.Comencem a preparar la primera carmanyola pelant la poma i posant una mica de mostassa en un bol.

2.Tallem les olives, el tomàquet i la poma tot ben petit. Hi afegim la pasta, les sardines i els pop. Ho remenem bé i ja està a punt!

Carmanyola de fulles cruixents
1.Per a la segona carmanyola, esmicolem el pollastre a l'ast i posem oli en un bol. També hi podem afegir l'oli de rostir el pollastre.

2.Ara hi posem l'arròs cuit..., després unes quantes llenties...

3.Guardem les fulles d'enciam dins d'una de les carmanyoles, a sobre d'un paper de cuina. Esquitxem una mica d'aigua damunt del paper perquè mantingui la humitat.

4.En un altre bol, una mica de vinagre i unes tàperes. Ho barregem i ja tenim preparada la segona carmanyola.