Carmanyola d'espirals i carmanyola de fulles cruixents
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
Carmanyola d'espirals (per a 1 persona)
- 1 llauna de sardinetes
- 1 llauna de pop
- 125 g de pasta (espirals)
- 1 poma golden
- 1 tomàquet d'amanir
- 1 culleradeta de mostassa
- 10 olives farcides
-
1 ceba tendra
Carmanyola de fulles cruixents (per a 1 persona)
- 1 paquet d'arròs llarg
- 1 llauna de blat de moro
- llenties en conserva
- 1 pit de pollastre a l'ast
- 1 bossa d'enciams
- 1 culleradeta de tàperes
- vinagre
PREPARACIÓ
Carmanyola d'espirals
Carmanyola de fulles cruixents
- Comencem a preparar la primera carmanyola pelant la poma i posant una mica de mostassa en un bol.
- Tallem les olives, el tomàquet i la poma tot ben petit. Hi afegim la pasta, les sardines i els pop. Ho remenem bé i ja està a punt!
Carmanyola de fulles cruixents
- Per a la segona carmanyola, esmicolem el pollastre a l'ast i posem oli en un bol. També hi podem afegir l'oli de rostir el pollastre.
- Ara hi posem l'arròs cuit..., després unes quantes llenties...
- Guardem les fulles d'enciam dins d'una de les carmanyoles, a sobre d'un paper de cuina. Esquitxem una mica d'aigua damunt del paper perquè mantingui la humitat.
- En un altre bol, una mica de vinagre i unes tàperes. Ho barregem i ja tenim preparada la segona carmanyola.