Cargols de punxa confitats

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Cargols de punxa confitats
  • 1,5 kg de cargols de punxa
  • oli d'oliva 0,4º
  • romaní fresc
  • 2 grans d'all
  • 2 cullerades grans de mostassa
  • Per a la vinagreta
  • 1/2 ceba ratllada
  • 1 cullerada de mostassa antiga
  • 2 gotes de suc de llimona
  • cibulet picat

PREPARACIÓ

1. Netegem la sorra dels cargols, els posem dins d'un bol de vidre i els cobrim amb oli. Afegim al bol unes branquetes de romaní, dos grans d'all aixafats i uns grans de mostassa.
2. Posem el recipient al forn, a 90 graus, durant 2 hores perquè els cargols quedin cuits i tendres.
3. Traiem els cargols del recipient i els presentem a la taula en una safata.
4. Per fer una salsa que acompanyi els cargols, comencem per ratllar-hi la ceba.
5. Incorporem a la ceba la mostassa, el suc de llimona i el cibulet picat.
6. Barregem tots els ingredients amb un batedor de mà i hi anem incorporant l'oli de coure els cargols.