Cargols de punxa confitats
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Cargols de punxa confitats
- 1,5 kg de cargols de punxa
- oli d'oliva 0,4º
- romaní fresc
- 2 grans d'all
- 2 cullerades grans de mostassa
- Per a la vinagreta
- 1/2 ceba ratllada
- 1 cullerada de mostassa antiga
- 2 gotes de suc de llimona
- cibulet picat
PREPARACIÓ
1. Netegem la sorra dels cargols, els posem dins d'un bol de vidre i els cobrim amb oli. Afegim al bol unes branquetes de romaní, dos grans d'all aixafats i uns grans de mostassa.
2. Posem el recipient al forn, a 90 graus, durant 2 hores perquè els cargols quedin cuits i tendres.
3. Traiem els cargols del recipient i els presentem a la taula en una safata.
4. Per fer una salsa que acompanyi els cargols, comencem per ratllar-hi la ceba.
5. Incorporem a la ceba la mostassa, el suc de llimona i el cibulet picat.
6. Barregem tots els ingredients amb un batedor de mà i hi anem incorporant l'oli de coure els cargols.
2. Posem el recipient al forn, a 90 graus, durant 2 hores perquè els cargols quedin cuits i tendres.
3. Traiem els cargols del recipient i els presentem a la taula en una safata.
4. Per fer una salsa que acompanyi els cargols, comencem per ratllar-hi la ceba.
5. Incorporem a la ceba la mostassa, el suc de llimona i el cibulet picat.
6. Barregem tots els ingredients amb un batedor de mà i hi anem incorporant l'oli de coure els cargols.