Cargols amb sèpia i botifarra

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marga Muñoz
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Florentina, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 kg de cargols
  • 400 g de botifarra crua
  • 1 sèpia grossa (400 g)
  • la bossa de tinta de la sèpia
  • 1 ceba grossa
  • 4 tomàquets madurs
  • 4 grans d'all
  • julivert
  • 1 tasseta d'oli d'oliva
  • 1 gotet de conyac
  • 1 culleradeta de pols d'herbes

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb oli salteu la sèpia tallada a trossos.

Quan estigui daurada, retireu-la, reserveu-la i a la mateixa cassola salteu-hi la botifarra tallada a trossos.

Quan estigui daurada, retireu-la, reserveu-la i a la mateixa cassola sofregiu-hi la ceba picada i l'all i el julivert picats.

Quan estiguin rossos, afegiu-hi la tinta de sèpia, el tomàquet, que haureu triturat, la pols d'herbes, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure tot durant uns 5 minuts.

Tot seguit, poseu-hi el conyac, la botifarra, la sèpia i els cargols, ja bullits, i deixeu-ho coure.