Cargols amb salsa

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Solà
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bodega Sepúlveda, Barcelona

INGREDIENTS

  • 800 g de cargols
  • 1 botifarra crua
  • 100 g de pernil ibèric
  • 50 g de xistorra
  • 50 g de fuet
  • farigola, romaní, ¿ fulla de llorer
  • 1 bitxo
  • pebre negre
  • farina de blat de moro
  • brou de carn
  • oli d'oliva
  • Per al sofregit:
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 3 cebes
  • 200 g de tomàquet fregit
  • 1/2 got de conyac

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb oli fregiu la botifarra sense pell i desfeu-la amb una forquilla.
. Quan comenci a estar daurada, afegiu-hi el pernil, la xistorra i el fuet tot tallat a daus.

A continuació, en una cassola amb una mica d'oli sofregiu el pebrot vermell, el pebrot verd i les cebes, tot picat, durant mitja hora. Tot seguit, afegiu-hi el tomàquet fregit, el conyac, la farigola, el romaní, el llorer, el bitxo, el pebre negre, el brou i la farina i remeneu-ho tot bé. Finalment, poseu-hi la botifarra, els embotits i els cargols i deixeu-ho coure a foc molt suau durant dues hores.
Anar al contingut