Carbassa a la riojana

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El color ataronjat dels aliments com la carbassa ens diu que contenen vitamina A, un nutrient essencial per a la visió, la pell i el bon estat del sistema immunitari.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g de carbassa

    500 g de patata

    2 cebes tendres

    1 porro

    1 pebrot verd italià

    1 pebrot vermell

    2 grans d'all

    8 pebrots del piquillo

    caiena

    vi blanc

    oli OVE

    romaní

    aigua mineral

    sal

    cibulet

    pebre vermell

PREPARACIÓ

  1. Pelem i tallem a mida de macedònia la carbassa, la patata, el porro i els pebrots.
  2. Les posem a  la cassola amb una mica d'oli i una branca de romaní amb el foc molt baix perquè suï.
  3. Fem ballar un all i el pebrot de caiena en una paella. Afegim el pebre vermell i fem un refregit amb un raig de vi blanc. Ho afegim tot seguit a la cassola on hi tenim les verdures suant. Deixem que s'evapori una mica més, ho cobrim d'aigua, tapem la cassola i que faci xup-xup uns 20 min.
  4. Refreguem un all a una paella amb un rajolí d'oli. Hi afegim els pebrots del piquillo per confitar-los durant uns 10 minuts per cada cantó.
  5. Ho servim amb cibulet per sobre.
Anar al contingut