Carbassa a la riojana
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegana
- Informació nutricional -Obre
El color ataronjat dels aliments com la carbassa ens diu que contenen vitamina A, un nutrient essencial per a la visió, la pell i el bon estat del sistema immunitari.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
500 g de carbassa
500 g de patata
2 cebes tendres
1 porro
1 pebrot verd italià
1 pebrot vermell
2 grans d'all
8 pebrots del piquillo
caiena
vi blanc
oli OVE
romaní
aigua mineral
sal
cibulet
pebre vermell
PREPARACIÓ
- Pelem i tallem a mida de macedònia la carbassa, la patata, el porro i els pebrots.
- Les posem a la cassola amb una mica d'oli i una branca de romaní amb el foc molt baix perquè suï.
- Fem ballar un all i el pebrot de caiena en una paella. Afegim el pebre vermell i fem un refregit amb un raig de vi blanc. Ho afegim tot seguit a la cassola on hi tenim les verdures suant. Deixem que s'evapori una mica més, ho cobrim d'aigua, tapem la cassola i que faci xup-xup uns 20 min.
- Refreguem un all a una paella amb un rajolí d'oli. Hi afegim els pebrots del piquillo per confitar-los durant uns 10 minuts per cada cantó.
- Ho servim amb cibulet per sobre.