Caragols amb espinacs

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Diagonal (Can Soteras)

INGREDIENTS

  • 1 kg de caragols bovers
  • 1 kg d'espinacs bullits
  • 100 g de panses de Corint
  • 100 g. de pinyons
  • 1/2 l de crema de llet
  • oli
  • sal
  • pebre
  • 2 grans d'all
  • 100 g de formatge ratllat

PREPARACIÓ

En una paella amb oli calent, poseu-hi a daurar els alls, les panses de Corint i els pinyols.
Un cop daurats, incorporeu-hi els espinacs, prèviament bullits i escorreguts. Salpebreu-ho i afegiu-hi la crema de llet. Deixeu-ho reduir durant 5 o 6 minuts, i reserveu-ho. A part, en una altra paella, fregiu-hi una mica els caragols, ja bullits i salpebrats. En cas que els caragols fossin vius, caldrien 5 o 6 minuts de cocció. Traieu els cargols del foc i afegiu-los als espinacs. Deixeu-ho coure tot plegar una mica més, sense parar de remenar i a foc moderat. Tot seguit, escampeu-hi formatge ratllat pel damunt, salpebreu-ho, i col.loqueu-ho en una cassola de fang. I ja per acabar, gratineu-ho al forn, durant dos minuts i a 180 graus.
Anar al contingut