Caputxino
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Caputxino
- cafè soluble
- cacau en pols
- sucre
- llet
PREPARACIÓ
1. Batem 100 ml de llet freda amb un aparell per fer escuma per muntar la llet i augmentar-ne el volum, de 100 a 400 ml.
2. Posem dues cullerades de cafè soluble en un bol. Hi afegim unes gotes de llet i ho barregem per fer una crema de cafè. La posem a la base de la tassa.
3. Escalfem la llet que hem batut durant un minut al microones. La remenem per recuperar la textura cremosa, i ja la posem directament a la tassa.
4. Hi espolsem una mica de pols de cacau pel damunt, i llestos!
2. Posem dues cullerades de cafè soluble en un bol. Hi afegim unes gotes de llet i ho barregem per fer una crema de cafè. La posem a la base de la tassa.
3. Escalfem la llet que hem batut durant un minut al microones. La remenem per recuperar la textura cremosa, i ja la posem directament a la tassa.
4. Hi espolsem una mica de pols de cacau pel damunt, i llestos!