Capsetes

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Rosa Balsebre
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Restaurant: Forn de Baix
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les ametlles son fruites seques riques en vitamina E i greixos saludables del tipus poliinsaturats, nutrients importants per a la salut cardiovascular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 25 capsetes:
  • 400 g d'ametlla marcona
  • 400 g de sucre
  • 6 clares d'ou
  • essència de llimona (esperit de llima)

PREPARACIÓ

Per començar, talleu les ametlles a trossos amb un ganivet, poseu-les en una safata i deixeu-les torrar al forn durant 10 minuts.

Mentre les ametlles es refreden fora del forn, poseu les clares i el sucre en un bol i munteu-les a punt de neu fort amb unes varetes elèctriques. Quan estiguin muntades, afegiu-hi l'essència de llimona i les ametlles (ja fredes), barregeu-ho bé, ompliu els motlles de paper amb la barreja, poseu-los en una safata i deixeu-los coure al forn, prèviament preescalfat, a 140 graus durant una hora. Si mentre s'estan coent veieu que es comencen a daurar per sobre, tapeu la safata amb un paper de forn, perquè aquests dolços és bonic que quedin blancs.

I ja per acabar, deixeu-les refredar i ja podeu servir les capsetes.
Anar al contingut