Capipota cruixent

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 150 g de capipota bullit
  • 100 g de festucs torrats i pelats
  • 1 ou
  • farina de galeta
  • 1 cullerada sopera de ceba fregida i deshidratada
  • 75 g de mongetes del ganxet bullides (amb una mica de l'aigua de cocció)
  • 10 g de mantega
  • oli de gira-sol
  • farina

PREPARACIÓ

Cocció: 10 minuts
Preparació: 10 minuts

1. Piqueu els festucs amb la batedora elèctrica, fins que quedi granulats.
2. Barregeu-los amb la ceba fregida i la farina de galeta.
3. Bulliu les mongetes amb la seva aigua i passeu-les per la batedora amb la mantega fins que us quedi una crema. Poseu-la al punt de sal.
4. Traieu el capipota fred de la nevera, que és quan té més consistència, i talleu-ne 3 daus de 3 cm de gruix.
5. Escalfeu l'oli de gira-sol.
6. Passeu la carn per la farina, després per l'ou batut i, finalment, per la cobertura de festucs.
7. Fregiu-ho i mireu que us quedi una cobertura homogènia.
8. Finalment, en un plat fondo, poseu-hi una base de crema de mongetes i, al damunt, el capipota fregit.