Cangur rostit amb chutney de cítrics
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Toni Castaño
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Ateneu gastronòmic, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 kg de filet mignon de cangur
- 200 g de fetge gras fresc d'ànec
- sal d'espècies Per al chutney:
- 2 llimes
- 1 llimona
- 2 mandarines
- 1/2 taronja sanguina
- 12 cullerades soperes de sucre
- 1 cullerada de vinagre de mel
- 1 culleradeta de cafè de canyella
- 1/2 culleradeta de cardamon
- 1 culleradeta de pebre de Jamaica
- sal i menta per guarnir
PREPARACIÓ
Per començar, poseu aigua en un cassó, afegiu-hi força sucre, unes gotetes de vinagre de mel i aneu-ho removent fins que caramel·litzi.
Després afegiu-hi els cítrics i removeu-ho mirant que no es cremi el sucre. Afegiu-hi les espècies, un polsim de cardamon, canyella, pebre de Jamaica i una mica de menta picada. Deixeu-ho coure una mica. Després afegiu-hi sal d'espècies. Mentrestant, poseu oli en una paella calenta i afegiu-hi el cangur. Deixeu-lo coure mirant que la carn no quedi massa cuita. Per fer l'escalopa de foie, poseu oli en una paella calenta. Afegiu sal d'espècies a l'escalopa i poseu-la a la paella.Un cop l'escalopa estigui cuita, poseu-la a sobre de paper de cuina. Per acabar, poseu el filet de cangur, el chutney i l'escalopa de foie en un plat. Decoreu-ho amb unes quantes fulles de menta i poseu una mica d'oli sobre el filet de cangur.
Després afegiu-hi els cítrics i removeu-ho mirant que no es cremi el sucre. Afegiu-hi les espècies, un polsim de cardamon, canyella, pebre de Jamaica i una mica de menta picada. Deixeu-ho coure una mica. Després afegiu-hi sal d'espècies. Mentrestant, poseu oli en una paella calenta i afegiu-hi el cangur. Deixeu-lo coure mirant que la carn no quedi massa cuita. Per fer l'escalopa de foie, poseu oli en una paella calenta. Afegiu sal d'espècies a l'escalopa i poseu-la a la paella.Un cop l'escalopa estigui cuita, poseu-la a sobre de paper de cuina. Per acabar, poseu el filet de cangur, el chutney i l'escalopa de foie en un plat. Decoreu-ho amb unes quantes fulles de menta i poseu una mica d'oli sobre el filet de cangur.