Cangur amb mongetes i ceps
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- 1 llonza llaminera de cangur
- 100 g de mongetes del ganxet bullides
- 10 g de mantega
- 50 cl de crema de llet
- 1 bosseta de ceps secs
- sal gruixuda fumada
PREPARACIÓ
Preparació: 15 minuts
Cocció: 12 minuts
1. Bulliu la crema de llet i reserveu-la.
2. Escalfeu les mongetes al microones.
3. Tritureu-ho tot fins que en quedi un puré.
4. Afegiu-hi la mantega freda i seguiu-ho triturant.
5. Poseu-ho al punt de sal.
6. Marqueu la carn a la planxa, i fiqueu-la al forn uns minuts perquè es cogui per dins.
7. Emplateu el puré i al damunt la carn.
8. Empolseu-ho amb una mica de sal fumada.
Cocció: 12 minuts
1. Bulliu la crema de llet i reserveu-la.
2. Escalfeu les mongetes al microones.
3. Tritureu-ho tot fins que en quedi un puré.
4. Afegiu-hi la mantega freda i seguiu-ho triturant.
5. Poseu-ho al punt de sal.
6. Marqueu la carn a la planxa, i fiqueu-la al forn uns minuts perquè es cogui per dins.
7. Emplateu el puré i al damunt la carn.
8. Empolseu-ho amb una mica de sal fumada.