Cangur amb mongetes i ceps

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 1 llonza llaminera de cangur
  • 100 g de mongetes del ganxet bullides
  • 10 g de mantega
  • 50 cl de crema de llet
  • 1 bosseta de ceps secs
  • sal gruixuda fumada

PREPARACIÓ

Preparació: 15 minuts
Cocció: 12 minuts

1. Bulliu la crema de llet i reserveu-la.
2. Escalfeu les mongetes al microones.
3. Tritureu-ho tot fins que en quedi un puré.
4. Afegiu-hi la mantega freda i seguiu-ho triturant.
5. Poseu-ho al punt de sal.
6. Marqueu la carn a la planxa, i fiqueu-la al forn uns minuts perquè es cogui per dins.
7. Emplateu el puré i al damunt la carn.
8. Empolseu-ho amb una mica de sal fumada.