Canelons d'escalivada i marisc

INGREDIENTS

  • 4 làmines de pasta fresca rectangulars de 10x15 cm
  • 100 g d'albergínia escalivada
  • 100 g de tomàquet escalivat
  • 100 g de ceba escalivada
  • 50 g de pebrot verd escalivat
  • 250 g de marisc cuit
  • 1 escalunya
  • sal
  • porradell picat
  • 50 g de maionesa d'oli d'oliva
  • 1 dl d'oli d'oliva extra verge
  • 1 raig de vinagre de Mòdena
  • 1 culleradeta de mostassa antiga
  • 50 g de pinyons torrats

PREPARACIÓ

1. Poseu una olla a bullir amb un polsim de sal. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les làmines de pasta i deixeu-les coure. Refredeu-les en aigua freda i poseu-les al damunt d'un paper assecant per treure'n tota l'aigua.

2. Peleu i talleu les verdures escalivades a daus petits. Poseu-lo en una escorredora perquè deixi anar una mica d'aigua de les mateixes verdures.

3. Peleu l'escalunya i talleu-la ben fina.

4. En un bol, barregeu l'escalivada, el marisc, l'escalunya, un polsim de sal, el porradell picat i la maionesa. Barregeu-ho bé.

5. Formeu els canelons i amaniu-los amb una vinagreta que haureu fet amb l'oli d'oliva, el vinagre de Mòdena i la culleradeta de mostassa antiga.

6. Acabeu amb un pinyons torrats i un xic de porradell picat.