Canelons d'enciam farcits de guacamole

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Canelons d'enciam farcits de guacamole
  • (per a 2 persones)
  • fulles d'enciam llarg
  • 1 alvocat
  • 2 tomàquets d'amanir
  • alfàbrega genovesa
  • 1 ventre de porc bullit
  • 50 g de llenties cuites
  • mostassa anglesa

PREPARACIÓ

1.Comencem a preparar els canelons escaldant les fulles d'enciam, amb aigua bullint, durant un minut. Després, les posem en un recipient amb aigua i gel. I els traiem l'excés d'aigua.

2.Preparem el farciment: buidem l'alvocat i el posem en un bol i l'aixafem. Hi posem oli d'oliva.

3.Tallem el tomàquet escaldat. En separem la polpa i tallem la pell a trossets, i ho afegim a l'alvocat. Ho barregem tot.

4.Ara tallem el ventre de porc i l'aboquem al bol. Tallem les fulles d'alfàbrega i cap dins.

5.Traiem la tija de les fulles d'enciam perquè siguin més flexibles. Hi posem el farciment i ho emboliquem. Ja tenim un caneló.

6.Per fer la vinagreta, esclafem les llavors del tomàquet. En aquest suc hi barregem la mostassa. Unes llenties, un bon raig d'oli i una espurneta de sal.