Canelons de sípia farcits de llagostins

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Jeroni Castell
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Les Moles

INGREDIENTS

  • 4 sípies
  • 4 llagostins
  • 200 g de barreja de bolets
  • 1 tassa d'oli d'oliva
  • 2 grans d'all
  • julivert
  • sal i pebre
  • Per a la vinagreta de llagostins:
  • 1/4 de l d'oli d'oliva
  • els caps dels llagostins
  • 2 cullerades de vinagre de Xerès
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, emboliqueu la sípia amb paper film i congeleu-la. Quan estigui congelada, talleu-la a làmines ben fines.
Tot seguit, poseu en una paella amb oli els caps dels llagostins i confiteu-los al forn a 75 graus durant 2 o 3 hores. Quan estiguin confitats, afegiu-hi el vinagre de Xerès i una mica de sal i remeneu-ho bé.

A continuació, en una paella amb una mica d'oli, salteu la barreja de bolets picats amb all i julivert picat. Quan ho retireu del foc, afegiu-hi els llagostins picats.

Finalment, farciu les làmines de sípia amb la barreja de bolets i llagostins, enrotlleu-los com un caneló i fregiu-los en una paella amb una mica d'oli.

I ja per acabar, emplateu els canelons i salseu-los amb la vinagreta de llagostins.