Canelons de gambes amb angules i formatge de Vullpellaç
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Toni Saéz
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Mas de Torrent, Torrent (Girona)
INGREDIENTS
- 32 cues de gambes de Palamós
- 1/2 kg d'angules
- 2 escaroles
- 1 gra d'all
- 200 g de formatge de cabra Per a la vinagreta:
- vinagre Forum
- oli verge
- sal, pebre blanc
PREPARACIÓ
Per començar, poseu les gambes dins una bossa de plàstic i aixafeu-les amb una paletina.
Deixeu-les al congelador durant 2 hores. Mentre les gambes es congelen, passeu un all per l'interior d'un bol i afegiu-hi l'angula. Deixeu-la marinar amb l'oli durant 30 minuts a la nevera. Per fer la vinagreta, poseu el vinagre reduït en un bol i bateu-lo amb oli. Un cop hagin passat les 2 hores, farciu la làmina de gambes congelades amb les angules (uns 50 grams d'angules per caneló), i amb l'ajuda del plàstic podreu enrotllar el caneló. Tot seguit, poseu l'escarola en un bol i amaniu-la amb sal, pebre blanc i la vinagreta. Després incorporeu-hi el formatge de cabra. Per muntar el plat, poseu l'amanida i 2 canelons en un plat, i amaniu-ho amb un rajolí de vinagreta i d'oli verge.
Deixeu-les al congelador durant 2 hores. Mentre les gambes es congelen, passeu un all per l'interior d'un bol i afegiu-hi l'angula. Deixeu-la marinar amb l'oli durant 30 minuts a la nevera. Per fer la vinagreta, poseu el vinagre reduït en un bol i bateu-lo amb oli. Un cop hagin passat les 2 hores, farciu la làmina de gambes congelades amb les angules (uns 50 grams d'angules per caneló), i amb l'ajuda del plàstic podreu enrotllar el caneló. Tot seguit, poseu l'escarola en un bol i amaniu-la amb sal, pebre blanc i la vinagreta. Després incorporeu-hi el formatge de cabra. Per muntar el plat, poseu l'amanida i 2 canelons en un plat, i amaniu-ho amb un rajolí de vinagreta i d'oli verge.