Caneló de salmó marinat farcit de bacallà Ajorriero

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Albert Cogul
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El celler del roser

INGREDIENTS

  • 4 filets de salmó marinat
  • 400 g de bacallà dessalat
  • 1 patata
  • 3 grans d'all
  • 6 pebrots del piquillo
  • 1 ceba
  • 100 g de salsa de tomàquet
  • oli
  • sal
  • pebre Per a la salsa:
  • 1 manat de menta fresca
  • 2-3 gotes de Pipermint
  • 1/4 l de crema de llet
  • 20 g de tapioca
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, confiteu els alls en una paella amb oli.
En una altra paella, daureu la ceba picada. I en una altra paella, daureu la patata pelada i tallada en daus. A continuació, barregeu la ceba i la patata en un bol, afegiu-hi el pebrot del piquillo picat, la salsa de tomàquet, la sal, el pebre i els alls confitats. Barregeu-ho. Tot seguit, poseu l'oli de confitar els alls en un paella ben calenta i salteu-hi el bacallà. Després, incorporeu-lo al bol i torneu-ho a barrejar. Deixeu-ho refredar. I ja per acabar, estireu una làmina de salmó i poseu-hi el farcit a sobre. Enrotlleu-ho com si fos un caneló i emplateu-ho. Poseu-li per sobre la vinagreta que prèviament haureu preparat barrejant oli, sal i vinagre balsàmic, i la salsa de menta, que també haureu preparat prèviament barrejant la crema de llet, la tapioca, el Pipermint i una infusió de menta fresca.
Anar al contingut