Caneló de pa torrat amb tomàquet i llonganissa de Vic
- Programa: La salut al cistell
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
- 4 llesques pa de motlle artesà
- 100 g llonganissa
- 2 tomàquets
PREPARACIÓ
1.- Humitegem cada llesca de pa de motlle artesà amb un polvoritzador amb aigua i les posem dins d'una bossa de plàstic.
2.- Les aixafem amb un corró com si es tractés d'una massa, fins que ens quedi ben prima.
3.- Traiem el plàstic, suquem la llesca amb tomàquet i l'amanim amb sal i oli.
4.- Tallem la llonganissa ben fina i la repartim per tota la llesca. Fem un canaló amb el pa, l'emboliquem amb plàstic de cuina procurant que no hi quedi aire i el congelem.
5.- Traiem el canaló del congelador, traiem el plàstic i el posem al forn a 200º. Traiem el pa del forn quan estigui torrat. La llonganissa i el tomàquet quedaran freds i el pa calent.
2.- Les aixafem amb un corró com si es tractés d'una massa, fins que ens quedi ben prima.
3.- Traiem el plàstic, suquem la llesca amb tomàquet i l'amanim amb sal i oli.
4.- Tallem la llonganissa ben fina i la repartim per tota la llesca. Fem un canaló amb el pa, l'emboliquem amb plàstic de cuina procurant que no hi quedi aire i el congelem.
5.- Traiem el canaló del congelador, traiem el plàstic i el posem al forn a 200º. Traiem el pa del forn quan estigui torrat. La llonganissa i el tomàquet quedaran freds i el pa calent.