Caneló de guacamol amb sardines

imatge
  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Lluís Piera
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Lluís de les Moles, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 kg d'alvocats
  • 4 fulles de pasta Won Ton
  • 2 tomàquets
  • 1/2 kg ceba de Figueres
  • 1/4 de l d'oli d'oliva
  • 1 copa de vinagre de Xerès
  • 1 llima
  • 2 grans d'all
  • fines herbes (coriandre)
  • fonoll
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Primerament, poseu els filets de sardina nets en un bol, afegiu-hi la sal, el vinagre i l'aigua, i deixeu-los marinar a la nevera durant 24 hores.
Per fer el guacamol, poseu a la Thermomix l'alvocat pelat i tallat a trossets, unes gotes de llima, el coriandre picat, la ceba escaldada, els tomàquets pelats, sense llavors i tallats a dauets, la sal i el pebre, i tritureu-ho.

A continuació, bulliu la pasta Won Ton en una olla amb aigua i sal durant dos minuts i refredeu la pasta en un bol amb aigua i gel.

Tot seguit, estireu els fulls de pasta Won Ton sobre un paper film, farciu-los amb guacamol i enrotlleu-los com uns canelons.

I ja per acabar, emplateu els canelons i poseu-hi els filets de sardines marinats a sobre. Serviu el plat amb una mica d'amanida i fonoll ratllat.