Caneló de bolets amb parmesà

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Windsor, Barcelona

INGREDIENTS

  • 12 làmines de pasta xinesa
  • 200 g de pernil dolç
  • 500 g de bolets de temporada
  • 25 g de farina
  • 50 g de llet
  • 100 g de parmesà en pols
  • 3 escalunyes
  • 20 g de mantega
  • 4 branquetes de romaní
  • oli, sal i pebre blanc Per a la salsa:
  • mantega
  • brou d'au
  • bolets del farcit
  • sal

PREPARACIÓ

En una paella amb mantega i oli, sofregiu l'escalunya picada.
Afegiu-hi els bolets tallats a trossets i deixeu-los fer fins que s'hagin begut la seva aigua. Salpebreu-ho i poseu-hi el parmesà ratllat, el pernil dolç i la farina. Quan ho tingueu ben barregat, tireu-hi la llet i reserveu-ho. Mentrestant, bulliu la pasta durant dos minuts amb aigua, sal i oli. Per preparar els canelons, ompliu-los amb el farcit que heu preparat i emboliqueu-los. Acompanyeu-ho amb una salsa que fareu en una paella amb brou, els bolets que us han sobrat, una mica de mantega i sal. Espereu fins que tingui una mica de consistència. També es pot acompanyar amb beixamel.
Anar al contingut