Canalons vegetals

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per fer 20 canelons:
  • 1 paquet de 20 canelons
  • Per a la beixamel :
  • 1 l de llet de soja
  • oli d'oliva
  • 80 g de farina
  • 1 cullerada de pols de ceps
  • Per al farciment:
  • 4 carbassons
  • 4 albergínies
  • 200 g de cigrons bullits
  • julivert
  • 500 g de xiitakes

PREPARACIÓ

1. Coeu en una cassola l'oli d'oliva i la farina.
2. Després, daureu el carbassó amb sal i pebre tallat ben petit per començar a fer el farciment dels canelons.
3. Mentrestant, afegiu la llet de soja a la farina, ho remeneu i ho deixeu coure fins que agafi textura de beixamel.
4. Tot seguit, afegiu l'albergínia tallada a dauets al farciment.
5. Fet això, feu bullir aigua amb una mica d'oli i hi coeu els canelons fins que siguin al dente.
6. Afegiu la pols de ceps a la beixamel i, quan ho tingueu ben barrejat, ho deixeu refredar tapat amb paper film.
7. Afegiu els cigrons al farciment. Un cop cuits, ho aparteu del foc, hi afegiu el julivert i ho tritureu.
8. En un cassó a part, hi feu suar els xiitakes. Després, els talleu i salteu en una paella i els afegiu al farciment.
9. Munteu els canelons i poseu-hi la beixamel per sobre.