Caldós amb espinacs
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a dues persones:
- 150 g de quinoa seca
- 3 cullerades de tomàquet triturat
- 2 alls tendres
- 1 ceba tendra
- 500 cl de brou de verdures
- 1 pastanaga
- 1 nap petit
- 1 manat d'espinacs de fulla petita i forta
PREPARACIÓ
Preparació: 10 minuts
Cocció: la de la quinoa
1. Piqueu els alls tendres i la ceba.
2. Peleu i talleu a talls petits la pastanaga i el nap.
3. Feu el sofregit en aquest ordre: all, ceba, pastanaga i nap.
4. Un cop sigui tot daurat, afegiu-hi el tomàquet i deixeu-lo coure fins que no sigui àcid.
5. Afegiu-hi el brou i espereu que bulli.
6. Renteu la quinoa amb un raig d'aigua freda, per eliminar la substància que la cobreix i que la fa amarga.
7. Afegiu-la a la cassola i deixeu que es cogui a foc lent. Si us passeu de cocció, la quinoa es desfarà.
8. Quan faltin uns 2 minuts per ser cuita, afegiu-hi els espinacs i deixeu que s'acabi de coure tot.
Cocció: la de la quinoa
1. Piqueu els alls tendres i la ceba.
2. Peleu i talleu a talls petits la pastanaga i el nap.
3. Feu el sofregit en aquest ordre: all, ceba, pastanaga i nap.
4. Un cop sigui tot daurat, afegiu-hi el tomàquet i deixeu-lo coure fins que no sigui àcid.
5. Afegiu-hi el brou i espereu que bulli.
6. Renteu la quinoa amb un raig d'aigua freda, per eliminar la substància que la cobreix i que la fa amarga.
7. Afegiu-la a la cassola i deixeu que es cogui a foc lent. Si us passeu de cocció, la quinoa es desfarà.
8. Quan faltin uns 2 minuts per ser cuita, afegiu-hi els espinacs i deixeu que s'acabi de coure tot.