Caldós amb espinacs

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a dues persones:
  • 150 g de quinoa seca
  • 3 cullerades de tomàquet triturat
  • 2 alls tendres
  • 1 ceba tendra
  • 500 cl de brou de verdures
  • 1 pastanaga
  • 1 nap petit
  • 1 manat d'espinacs de fulla petita i forta

PREPARACIÓ

Preparació: 10 minuts
Cocció: la de la quinoa

1. Piqueu els alls tendres i la ceba.
2. Peleu i talleu a talls petits la pastanaga i el nap.
3. Feu el sofregit en aquest ordre: all, ceba, pastanaga i nap.
4. Un cop sigui tot daurat, afegiu-hi el tomàquet i deixeu-lo coure fins que no sigui àcid.
5. Afegiu-hi el brou i espereu que bulli.
6. Renteu la quinoa amb un raig d'aigua freda, per eliminar la substància que la cobreix i que la fa amarga.
7. Afegiu-la a la cassola i deixeu que es cogui a foc lent. Si us passeu de cocció, la quinoa es desfarà.
8. Quan faltin uns 2 minuts per ser cuita, afegiu-hi els espinacs i deixeu que s'acabi de coure tot.