Caldo ràpid de verdures i pollastre
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gerard Solís
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Racó, Sant Climent de Llobregat
INGREDIENTS
- 400 g de pit de pollastre
- 100 g de mongeta tendra
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 1 carbassó
- 1 l d'aigua
- oli d'oliva i sal
- Per al puré de patata:
- 2 patates
- sal
- farina
- oli per fregir
PREPARACIÓ
Per començar, sofregiu la ceba, la pastanaga, la mongeta tendra, el carbassó, tot tallat en tires en un cassó amb oli.
Després, afegiu-hi l'aigua i el pit de pollastre tallat en tires i deixeu-ho coure durant 10 minuts aproximadament. A continuació, rectifiqueu-ho de sal.
Mentrestant, bulliu la patata en un cassó amb aigua freda i una mica de sal. Un cop bullida, deixeu-la refredar, peleu-la i aixafeu-la. Tot seguit, enfarineu-vos les mans, feu boletes amb el puré de patata i fregiu-les en una paella amb oli ben calent.
I ja per acabar, poseu les boletes de puré al fons del plat i tireu-hi el caldo a sobre.
Després, afegiu-hi l'aigua i el pit de pollastre tallat en tires i deixeu-ho coure durant 10 minuts aproximadament. A continuació, rectifiqueu-ho de sal.
Mentrestant, bulliu la patata en un cassó amb aigua freda i una mica de sal. Un cop bullida, deixeu-la refredar, peleu-la i aixafeu-la. Tot seguit, enfarineu-vos les mans, feu boletes amb el puré de patata i fregiu-les en una paella amb oli ben calent.
I ja per acabar, poseu les boletes de puré al fons del plat i tireu-hi el caldo a sobre.