Caldereta de lluerna
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: David Soler
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Barquet, Tarragona
INGREDIENTS
- 4 patates
- 2 cebes
- 20 grans d'alls
- 1 fulla de llorer
- 1 got de vi blanc
- 1 cullerada de pebre vermell
- 1 l de brou de crustacis
- 4 talls de lluerna
- sal
- allioli
PREPARACIÓ
Per començar, sofregiu les patates, la ceba, l'all i una fulla de llorer en una cassola.
Quan les patates estiguin rosses, afegiu-hi el pebre vermell i el vi blanc. Quan hagin passat 10 minuts, incorporeu-hi la lluerna, cobriu-ho tot amb el caldo de crustacis i deixeu-ho coure uns 10 minuts més. Finalment, poseu el peix en un plat i afegiu-hi l'allioli.
Quan les patates estiguin rosses, afegiu-hi el pebre vermell i el vi blanc. Quan hagin passat 10 minuts, incorporeu-hi la lluerna, cobriu-ho tot amb el caldo de crustacis i deixeu-ho coure uns 10 minuts més. Finalment, poseu el peix en un plat i afegiu-hi l'allioli.