Caldereta de lluerna

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: David Soler
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Barquet, Tarragona

INGREDIENTS

  • 4 patates
  • 2 cebes
  • 20 grans d'alls
  • 1 fulla de llorer
  • 1 got de vi blanc
  • 1 cullerada de pebre vermell
  • 1 l de brou de crustacis
  • 4 talls de lluerna
  • sal
  • allioli

PREPARACIÓ

Per començar, sofregiu les patates, la ceba, l'all i una fulla de llorer en una cassola.
Quan les patates estiguin rosses, afegiu-hi el pebre vermell i el vi blanc. Quan hagin passat 10 minuts, incorporeu-hi la lluerna, cobriu-ho tot amb el caldo de crustacis i deixeu-ho coure uns 10 minuts més. Finalment, poseu el peix en un plat i afegiu-hi l'allioli.