Calder d'arròs amb verdures i bacallà
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 150 g de minestra de verdura congelada
- 1 suprema de bacallà dessalada i congelada
- 50 g d'arròs integral
- 350 cl de brou de verdura
PREPARACIÓ
1. Poseu la minestra de verdures en un bol de vidre amb el brou de verdures.
2. Poseu-la al microones 10 minuts a 400 watts.
3. Talleu el bacallà a dauets.
4. Afegiu l'arròs al bol, i coeu-ho 15 minuts més a 650 watts.
5. Un cop cuit l'arròs, poseu-hi els daus de bacallà i acabeu-ho de coure 2 minuts més a 600 watts.
6. Poseu-ho al punt de sal i serviu-ho amb una mica de julivert picat o amb una mica de picada d'all i julivert.
2. Poseu-la al microones 10 minuts a 400 watts.
3. Talleu el bacallà a dauets.
4. Afegiu l'arròs al bol, i coeu-ho 15 minuts més a 650 watts.
5. Un cop cuit l'arròs, poseu-hi els daus de bacallà i acabeu-ho de coure 2 minuts més a 600 watts.
6. Poseu-ho al punt de sal i serviu-ho amb una mica de julivert picat o amb una mica de picada d'all i julivert.