Calder d'arròs amb verdures i bacallà

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 150 g de minestra de verdura congelada
  • 1 suprema de bacallà dessalada i congelada
  • 50 g d'arròs integral
  • 350 cl de brou de verdura

PREPARACIÓ

1. Poseu la minestra de verdures en un bol de vidre amb el brou de verdures.

2. Poseu-la al microones 10 minuts a 400 watts.

3. Talleu el bacallà a dauets.

4. Afegiu l'arròs al bol, i coeu-ho 15 minuts més a 650 watts.

5. Un cop cuit l'arròs, poseu-hi els daus de bacallà i acabeu-ho de coure 2 minuts més a 600 watts.

6. Poseu-ho al punt de sal i serviu-ho amb una mica de julivert picat o amb una mica de picada d'all i julivert.