Calder d'arròs amb favetes

imatge de recurs
  • Programa: Cuina x solters
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 150 g d'arròs
  • 200 g de faves pelades
  • 2 talls de botifarra negra de faves (100 g)
  • 600 cl de brou de gallina
  • 1 pastanaga
  • 2 raves petits vermells

PREPARACIÓ

Preparació 10 minuts
Cocció 18-20 minuts

1. En una cassola, sofregiu els raves i la pastanaga fins que quedin lleugerament daurats.
2. Afegiu-hi l'arròs i deixeu-lo sofregir fins que xucli tot l'oli.
3. Poseu el brou en un cassó i feu-lo bullir.
4. Un cop bulli, afegiu-lo a la cassola de l'arròs i deixeu que arrenqui a bullir a poc a poc. Deixeu-lo coure a foc suau.
5. Poseu la cassola al punt de sal.
6. Al cap d'uns 10 minuts, afegiu-hi les faves. I deixeu coure 6 minuts més.
7. Just abans de servir, poseu-hi la botifarra negra i deixeu que perfumi l'arròs.
Anar al contingut