Calder d'arròs amb favetes
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- 150 g d'arròs
- 200 g de faves pelades
- 2 talls de botifarra negra de faves (100 g)
- 600 cl de brou de gallina
- 1 pastanaga
- 2 raves petits vermells
PREPARACIÓ
Preparació 10 minuts
Cocció 18-20 minuts
1. En una cassola, sofregiu els raves i la pastanaga fins que quedin lleugerament daurats.
2. Afegiu-hi l'arròs i deixeu-lo sofregir fins que xucli tot l'oli.
3. Poseu el brou en un cassó i feu-lo bullir.
4. Un cop bulli, afegiu-lo a la cassola de l'arròs i deixeu que arrenqui a bullir a poc a poc. Deixeu-lo coure a foc suau.
5. Poseu la cassola al punt de sal.
6. Al cap d'uns 10 minuts, afegiu-hi les faves. I deixeu coure 6 minuts més.
7. Just abans de servir, poseu-hi la botifarra negra i deixeu que perfumi l'arròs.
Cocció 18-20 minuts
1. En una cassola, sofregiu els raves i la pastanaga fins que quedin lleugerament daurats.
2. Afegiu-hi l'arròs i deixeu-lo sofregir fins que xucli tot l'oli.
3. Poseu el brou en un cassó i feu-lo bullir.
4. Un cop bulli, afegiu-lo a la cassola de l'arròs i deixeu que arrenqui a bullir a poc a poc. Deixeu-lo coure a foc suau.
5. Poseu la cassola al punt de sal.
6. Al cap d'uns 10 minuts, afegiu-hi les faves. I deixeu coure 6 minuts més.
7. Just abans de servir, poseu-hi la botifarra negra i deixeu que perfumi l'arròs.