Calamarsons de platja amb ceba confitada
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pere Toledo
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Manel, Martorell
- Informació nutricional -Obre
La ceba es rica en compostos de sofre y vitamines C i E, amés destaca el seu contingut en flavonoids, antioxidants del organismeAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 800 g de calamarsons de mida mitjana
- 220 cl d'oli d'oliva
- 5 cebes
- 3 alls
- 0'50 dl de conyac
- 2 fulles de llorer
- julivert
- 0'50 dl de fumet
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb oli sofregiu l'all picat, la ceba picada i el llorer durant uns 40 minuts a foc suau.
Quan la ceba estigui ben confitada, retireu-ho del foc i reserveu-ho.A continuació, en una paella amb oli ben calent salteu els calamarsons prèviament salpebrats, amb una mica d'all i julivert picat.
Quan estiguin dauradets, afegiu-hi el conyac i flamegeu-ho. Tot seguit, poseu-hi el fumet i deixeu-ho coure fins que hagi reduït.
Finalment, afegiu-hi la ceba confitada, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts.
I ja per acabar, emplateu els calamarsons.
Quan la ceba estigui ben confitada, retireu-ho del foc i reserveu-ho.A continuació, en una paella amb oli ben calent salteu els calamarsons prèviament salpebrats, amb una mica d'all i julivert picat.
Quan estiguin dauradets, afegiu-hi el conyac i flamegeu-ho. Tot seguit, poseu-hi el fumet i deixeu-ho coure fins que hagi reduït.
Finalment, afegiu-hi la ceba confitada, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts.
I ja per acabar, emplateu els calamarsons.