Calamarsons de platja amb ceba confitada

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pere Toledo
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Manel, Martorell
  • Informació nutricional
    -Obre

    La ceba es rica en compostos de sofre y vitamines C i E, amés destaca el seu contingut en flavonoids, antioxidants del organismeAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 800 g de calamarsons de mida mitjana
  • 220 cl d'oli d'oliva
  • 5 cebes
  • 3 alls
  • 0'50 dl de conyac
  • 2 fulles de llorer
  • julivert
  • 0'50 dl de fumet
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb oli sofregiu l'all picat, la ceba picada i el llorer durant uns 40 minuts a foc suau.

Quan la ceba estigui ben confitada, retireu-ho del foc i reserveu-ho.A continuació, en una paella amb oli ben calent salteu els calamarsons prèviament salpebrats, amb una mica d'all i julivert picat.

Quan estiguin dauradets, afegiu-hi el conyac i flamegeu-ho. Tot seguit, poseu-hi el fumet i deixeu-ho coure fins que hagi reduït.

Finalment, afegiu-hi la ceba confitada, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts.

I ja per acabar, emplateu els calamarsons.
Anar al contingut