Calamarsons amb trompetes de la mort
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Guillem Pla
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hisop, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g de calamarsons
- 100 g de pasta d'olives
- -200 g de trompetes
- 2 escalunyes
- 1/2 l de fumet blanc
- 1/2 manat de sàlvia
- 1 tasseta d'oli de gira-sol
- germinats de mostassa
- 500 g de créixens
- 1/2 manat de cerfull
- sal i pebre
- 100 g de mantega
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un cassó una mica d'oli i mantega, les escalunyes picades i les trompetes, rentades i tallades per la meitat.
Deixeu-ho coure uns 20 minuts i després rectifiqueu-ho de sal.
Per fer la sopa d'olives, bulliu en un cassó el fumet blanc amb la pasta d'olives durant uns 3 minuts, coleu-ho i reserveu-ho.
Tot seguit, bateu en un bol les fulles de sàlvia amb l'oli de gira-sol i reserveu-ho.
A continuació, fregiu els calamarsons en una paella amb l'oli ben calent i quan estiguin rossos poseu-hi una mica de sal.
I ja per acabar, emplateu a la base del plat les trompetes amb els calamarsons a sobre i amaniu-ho amb l'oli de sàlvia i la sopa d'olives. Podeu guarnir el plat amb una amanida de créixens, cerfull i germinat de mostassa.
Deixeu-ho coure uns 20 minuts i després rectifiqueu-ho de sal.
Per fer la sopa d'olives, bulliu en un cassó el fumet blanc amb la pasta d'olives durant uns 3 minuts, coleu-ho i reserveu-ho.
Tot seguit, bateu en un bol les fulles de sàlvia amb l'oli de gira-sol i reserveu-ho.
A continuació, fregiu els calamarsons en una paella amb l'oli ben calent i quan estiguin rossos poseu-hi una mica de sal.
I ja per acabar, emplateu a la base del plat les trompetes amb els calamarsons a sobre i amaniu-ho amb l'oli de sàlvia i la sopa d'olives. Podeu guarnir el plat amb una amanida de créixens, cerfull i germinat de mostassa.