Calamarsons amb cama de perdiu
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Silvia Moldovanov, de la Traska Truska (Molins de Rei)
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- Ingredients:
- (per a 4 persones)
- 4 calamarsons
- 1 ceba mitjana
- Porro
- All
- 1 pebrot verd
- Ou dur
- Pernil d'aglà
- Cames de perdiu
- Per a la crema de verdures
- Carbassa
- 1 ceba grossa
- 2 patates
- 1 porro
- Crema de llet
PREPARACIÓ
1. Comencem pel farcit dels calamarsons. En una paella amb una mica d'oli, hi posem la ceba picada, una mica de porro, l'all picat i un polsim de sal. Quan la ceba s'hagi enrossit hi afegim el pebrot verd picat i les potes de perdiu tallades a trossets petits. Les potes de perdiu es tornaran liles ràpidament. Acabem el sofregit amb una mica de pernil d'aglà tallat a trossets i un ou dur. Com que el pernil ja té un punt salat, només cal rectificar de sal i pebre i retirar-ho del foc.
2. Saltem els calamarsons uns segons a foc fort perquè s'endureixin i sigui més fàcil farcir-los. Els farcim i amb un escuradents enganxem el cos amb les potes, que faran de tap. Els enfarinem i els fregim en una paella amb oli.
4. Per fer la crema, tallem un porro i una ceba i els sofregim en una olla amb una mica d'oli. Quan s'enrosseixi, hi afegim les dues patates i la carabassa a trossos. Ho cobrim amb aigua i ho deixem bullir 10 minuts. Finalment hi afegim una mica de crema de llet pe lligar la salsa i ho triturem. Perquè quedi ben fina ho passem pel colador xinès.
5. Emplatem, amb un llit de salsa, els calamarsons farcits, i fem servir uns quants talls de cames de perdiu fregits per decorar el plat.
2. Saltem els calamarsons uns segons a foc fort perquè s'endureixin i sigui més fàcil farcir-los. Els farcim i amb un escuradents enganxem el cos amb les potes, que faran de tap. Els enfarinem i els fregim en una paella amb oli.
4. Per fer la crema, tallem un porro i una ceba i els sofregim en una olla amb una mica d'oli. Quan s'enrosseixi, hi afegim les dues patates i la carabassa a trossos. Ho cobrim amb aigua i ho deixem bullir 10 minuts. Finalment hi afegim una mica de crema de llet pe lligar la salsa i ho triturem. Perquè quedi ben fina ho passem pel colador xinès.
5. Emplatem, amb un llit de salsa, els calamarsons farcits, i fem servir uns quants talls de cames de perdiu fregits per decorar el plat.